Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans

Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans

01/11/2019 | Flixfilm

Se Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans på Netflix

Indspilningsår: 2015–
Genre: Animation, Action, Drama, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Bill Rogers, Adin Rudd, Jennifer Alyx, Sean Finkle
Spilletid: 24 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.9

Handling: Mars gjort beboelig efter en katastrofe, og en gruppe børn, der er sikkerhedsagenter, gør oprør mod de voksne, der forrådte dem og den undertrykkende regering på Jorden.Se Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar