Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans

Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans

01/11/2019 | Flixfilm

Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans på Netflix

Produktionsår: 2015–
Genre: Animation, Action, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Bill Rogers, Adin Rudd, Landon McDonald
Spilletid: 24 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.9

Handling: Mars gjort beboelig efter en katastrofe, og en gruppe børn, der er sikkerhedsagenter, gør oprør mod de voksne, der forrådte dem og den undertrykkende regering på Jorden.

Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans på YouTube.Se Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar