Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mobile Suit Gundam UC

Mobile Suit Gundam UC

20/09/2018 | Flixfilm

Mobile Suit Gundam UC på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da Banagher Links møder den mystiske Audrey Burne, bliver han involveret i kampen om rumkoloniens uafhængighed.Se Mobile Suit Gundam UC på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Mobile Suit Gundam UC (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. september, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mobile Suit Gundam UC på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Mobile Suit Gundam UC (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mobile Suit Gundam UC (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mobile Suit Gundam UC, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mobile Suit Gundam UC er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar