Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mobile Suit Gundam UC

Mobile Suit Gundam UC

20/09/2018 | Flixfilm

Se Mobile Suit Gundam UC på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Da Banagher Links møder den mystiske Audrey Burne, bliver han involveret i kampen om rumkoloniens uafhængighed.


Se Mobile Suit Gundam UC på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMobile Suit Gundam UC (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mobile Suit Gundam UC (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mobile Suit Gundam UC herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mobile Suit Gundam UC er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mobile Suit Gundam UC (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar