Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Mode-program med Tan France fra ‘Queer Eye’ stopper

Mode-program med Tan France fra ‘Queer Eye’ stopper

09/06/2020 | Flixfilm

Mode program med Tan France fra Queer Eye stopperNetflix har trukket stikket på konkurrence-programmet ‘Next In Fashion’, hvor håbefulde designere dystede om at skabe de mest trendsættende outfits.

Det har det amerikanske medie Variety fået bekræftet af Netflix.

Dermed blev det blot til en enkelt sæson af showet, der havde stilikonet Alexa Chung og Tan France fra ‘Queer Eye‘ i værtsrollerne.

Igennem 10 episoder skulle de 18 deltagere stå ansigt til ansigt i forskellige designudfordringer og vinderne kunne tage $250.000 med sig i lommen, samt se frem til at vinderkollektionen bliver sat til salg hos den luksuriøse modebutik Net-a-Porter.

Den farvestålende dFeel-good konkurrence bød også på en række forskellige kendte gæsteværter, heriblandt Eva Chen, Elizabeth Stewart, Monique Lhuillier, Elizabeth Van Der Goltz, Prabal Gurung, Phillip Lim, Jason Bolden, Kerby Jean-Raymond, Adriana Lima, Christopher Kane, Beth Ditto, Josefine Aberg, “Dao”- Yi Chow, Maxwell Osborne og Tommy Hilfiger.

LÆS OGSÅ:   '3 Body Problem' slutter efter sæson 3

Artiklen fortsætter under annoncen

Første og eneste sæson havde premiere på Netflix den 29. januar i år.

Det er dog ikke det sidste man kommer til at se til Tan France, som netop igen er blevet aktuel i en ny sæson af ‘Queer Eye’.

Se ‘Next In Fashion‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar