Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Model for Murder

Model for Murder

17/02/2023 | Flixfilm

Model for Murder på Netflix

Produktionsår: 1959
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: Terry Bishop
Skuespillere: Keith Andes, Hazel Court, Jean Aubrey
Spilletid: 73 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Da en amerikansk matros tager ud på en søgen efter sin afdøde brors forlovede i London, bliver han fanget i et juveltyeri og et mord.Se Model for Murder på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Model for Murder havde premiere på Netflix Danmark den 17. februar, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Model for Murder på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Model for Murder ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Model for Murder stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Model for Murder, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Model for Murder er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar