Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Modern Problems

Modern Problems

01/12/2013 | Flixfilm

Se Modern Problems på Netflix

Indspilningsår: 1981
Genre: Comedy, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: Ken Shapiro
Skuespillere: Chevy Chase, Patti D'Arbanville, Dabney Coleman, Mary Kay Place
Spilletid: 93 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Beskrivelse: En vanvittig flyveleder får nogle sære telekinetiske kræfter efter en uheldig kollision med en lastbil, der transporterede atomaffald.


Se Modern Problems på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkModern Problems havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Modern Problems ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Modern Problems herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Modern Problems er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Modern Problems stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar