Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Modern Slavery

Modern Slavery

17/04/2022 | Flixfilm

Modern Slavery på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Documentary
Instruktion: Tina Davis, Thomas Robsahm
Skuespillere: Kevin Bales, Joseph Stiglitz, Sylvie O'Dy
Spilletid: 108 min
Land: Norway, Finland
Sprog: English, French, Central Khmer
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Eksperter, aktivister og efterkommere kaster lys over omfanget af nutidens slaveri og undersøger, hvad der skal til for at udrydde det.

Modern Slavery havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Modern Slavery på YouTube.Se Modern Slavery på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Modern Slavery ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Modern Slavery stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Modern Slavery, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Modern Slavery er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar