Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Modest Heroes: Ponoc Short Films Theatre

Modest Heroes: Ponoc Short Films Theatre

06/09/2019 | Flixfilm

Se Modest Heroes: Ponoc Short Films Theatre på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: To undersøiske søskende, der overlever på egen hånd. En dreng med seriøs æggeallergi. En mand, der er usynlig for resten af samfundet. Tre korte, animerede fortællinger.


Se Modest Heroes: Ponoc Short Films Theatre på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkModest Heroes: Ponoc Short Films Theatre havde premiere på Netflix Danmark den 6. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Modest Heroes: Ponoc Short Films Theatre ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Modest Heroes: Ponoc Short Films Theatre herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Modest Heroes: Ponoc Short Films Theatre er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Modest Heroes: Ponoc Short Films Theatre stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar