Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Modest Heroes: Ponoc Short Films Theatre

Modest Heroes: Ponoc Short Films Theatre

06/09/2019 | Flixfilm

Se Modest Heroes: Ponoc Short Films Theatre på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: To undersøiske søskende, der overlever på egen hånd. En dreng med seriøs æggeallergi. En mand, der er usynlig for resten af samfundet. Tre korte, animerede fortællinger.

Modest Heroes: Ponoc Short Films Theatre havde premiere på Netflix Danmark den 6. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Modest Heroes: Ponoc Short Films Theatre på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Modest Heroes: Ponoc Short Films Theatre ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Modest Heroes: Ponoc Short Films Theatre stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Modest Heroes: Ponoc Short Films Theatre, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Modest Heroes: Ponoc Short Films Theatre er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar