Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Modig

06/01/2014 | Flixfilm

Se Modig på Netflix

Indspilningsår: 1923
Genre: N/A
Instruktør: Bror Abelli
Skuespillere: Bror Abelli, Ingri Abelli, Gullan Ehrenmark, Hartwig Fock
Spilletid: 67 min
Land: Sweden
Sprog: N/A
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Fra Pixar Animation Studios kommer nu et storslået eventyr fra det barske og hemmelighedsfulde skotske højland, der er fyldt med mystiske legender og gamle traditioner.


Se Modig på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkModig havde premiere på Netflix Danmark den 6. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Modig ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Modig herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Modig er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Modig stadig kan afspilles på Netflix Danmark.4 kommentarer til Modig

 1. peter nyholm - kl. 09:03, 24-12-2014:

  Hvorfor kan jeg ikke mere finde modig på netflix?

 2. Villiam - kl. 13:33, 24-12-2014:

  Hej, jeg har netop fået et svar fra kundeservice om, at der ikke længere er en licens på denne. Men de vil kontakte selskabet og oplyse om forespørgslen, så licens muligvis kan forlænges.

 3. alex - kl. 19:26, 12-07-2015:

  Hvordan ser det ud med fornyelse af licensen på modig? Ved godt at det ikke er jer der står for det.

  Mvh Alex 4. Milla heering - kl. 10:24, 20-02-2017:

  Mega god fil elsker den det er bare mega irreterende at man ikke kan se filmen på Netflix eller viaplay der skal man betale alså på viaplay ELSKER DEN🔥❤🔥🔥🔥🔥

  Skriv kommentar