Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Modo Avião

Modo Avião

23/01/2020 | Flixfilm

Modo Avião på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da influenceren Ana kører galt, mens hun taler i telefon, bliver hun sendt til sin gnavne bedstefars gård, hvor hun bliver tvunget til en digital afvænning.Se Modo Avião på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Modo Avião (Flyfunktion) havde premiere på Netflix Danmark den 23. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Modo Avião på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Modo Avião (Flyfunktion) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Modo Avião stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Modo Avião, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Modo Avião (Flyfunktion) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar