Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Modus

01/04/2019 | Flixfilm

Se Modus på Netflix

Indspilningsår: 2015–
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Melinda Kinnaman, Henrik Norlén, Esmeralda Struwe, Simon J. Berger
Spilletid: 45 min
Land: Sweden, Germany, Norway, Denmark, Iceland, Belgium, UK
Sprog: Swedish, English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: I det snedækkede Sverige arbejder en dygtig tidligere FBI-kriminalpsykolog sammen med politiet og sin autistiske datter for at udrede en brutal morders mærkelige motiver.

Modus (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Modus på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Modus (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Modus (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Modus, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Modus er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Modus

  1. Navn - kl. 23:17, 02-05-2019:

    Super film kom bare med sæson 3 snarest

    Skriv kommentar