Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Møde i rummet

Møde i rummet

17/08/2021 | Flixfilm

Møde i rummet på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I denne dokumentar med 3D-optagelser fortæller astronauten André Kuipers om sin igangværende mission om bord på den internationale rumstation.

Møde i rummet havde premiere på Netflix Danmark den 17. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Møde i rummet på YouTube.Se Møde i rummet på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Møde i rummet ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Møde i rummet stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Møde i rummet, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Møde i rummet er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar