Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Moh Maya Money

Moh Maya Money

01/05/2017 | Flixfilm

Se Moh Maya Money på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Munish Bhardwaj
Skuespillere: Neha Dhupia, Ranvir Shorey, Devendra Chowhan, Vidushi Mehra
Spilletid: 108 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: Da en investering i en lyssky forretning hurtigt falder fra hinanden, involverer en moralsk fleksibel ejendomsmægler sin kone i en farlig genopretningsplan.


Se Moh Maya Money på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMoh Maya Money havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Moh Maya Money ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Moh Maya Money herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Moh Maya Money er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Moh Maya Money stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar