Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Moitié-moitié

Moitié-moitié

27/03/2022 | Flixfilm

Moitié-moitié på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Der opstår konflikter, da Arthur og Sarah arver en del af familiens landejendom og indser, at de har vidt forskellige holdninger til, hvad der skal ske med ejendommen.

Moitié-moitié havde premiere på Netflix Danmark den 27. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Moitié-moitié på YouTube.Se Moitié-moitié på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Moitié-moitié ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Moitié-moitié stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Moitié-moitié, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Moitié-moitié er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar