Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Mokalik

01/09/2019 | Flixfilm

Se Mokalik på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktør: Kunle Afolayan
Skuespillere: Femi Adebayo, Halimat Adegbola, Ayo Adesanya Hassan, Faith Afolabi
Spilletid: 100 min
Land: Nigeria
Sprog: English, Yoruba
IMDb-karakter: 6.5

Handling: En ung mands liv ændres, da han skal arbejde på et værksted langt fra sit forstadshjem, indtil en ny mulighed tvinger ham til at træffe et svært valg.

Mokalik havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Mokalik på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Mokalik ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mokalik er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mokalik stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar