Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Molang

26/02/2021 | Flixfilm

Molang på Netflix

Produktionsår: 2015–
Genre: Animation, Short, Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Bruno Guéraçague
Spilletid: N/A
Land: France, United States, United Kingdom
Sprog: English, French, Greek, None
IMDb-karakter: 8.4

Handling: En fantasifuld og kærlig kanin og hans ven, en legesyg kylling, udforsker hverdagens glæder i deres pastelfarvede verden.

Molang (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 26. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Molang på YouTube.Se Molang på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Molang (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Molang (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Molang, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Molang er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar