Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Molly’s Game

Molly’s Game

01/05/2020 | Flixfilm

Se Molly’s Game på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: John Duigan
Skuespillere: Elisabeth Shue, Aaron Eckhart, Jill Hennessy, Thomas Jane
Spilletid: 102 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Den tidligere professionelle skiløber Molly Bloom drev et pokerspil med store gevinster for de kendte – indtil hendes dekadente livsstil var ved at sende hende i fængsel.

Molly’s Game havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Molly’s Game på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Molly’s Game ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Molly’s Game stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Molly’s Game, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Molly’s Game er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar