Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mom, Don’t Do That!

Mom, Don’t Do That!

15/07/2022 | Flixfilm

Mom, Don’t Do That! på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter sin mands død beslutter en 60-årig kvinde sig for at finde kærligheden igen – til sine to døtres glæde og irritation. Baseret på en sand historie.

Mom, Don’t Do That! (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mom, Don’t Do That! på YouTube.Se Mom, Don’t Do That! på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Mom, Don’t Do That! (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mom, Don’t Do That! (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mom, Don’t Do That!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mom, Don’t Do That! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar