Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Moms at War

Moms at War

18/10/2019 | Flixfilm

Se Moms at War på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: Omoni Oboli
Skuespillere: Funke Akindele, Yomi Alvin, Adetola Anifalaje, Michelle Dede
Spilletid: 90 min
Land: Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: To ambitiøse mødre bliver rivaler, da en skolekonkurrence tvinger deres børn, der begge er mønsterelever, til at konkurrere mod hinanden om at være den bedste i klassen.


Se Moms at War på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMoms at War havde premiere på Netflix Danmark den 18. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Moms at War ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Moms at War herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Moms at War er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Moms at War stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar