Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Moms at War

Moms at War

18/10/2019 | Ingen kommentarer

Se Moms at War på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: Omoni Oboli
Skuespillere: Alvin Abayomi, Funke Akindele, Adetola Anifalaje, Michelle Dede
Spilletid: 90 min
Land: Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Resumé: To ambitiøse mødre bliver rivaler, da en skolekonkurrence tvinger deres børn, der begge er mønsterelever, til at konkurrere mod hinanden om at være den bedste i klassen.


Se Moms at War på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Moms at War havde premiere på Netflix Danmark den 18. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Moms at War ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Moms at War herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Moms at War er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Moms at War stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar