Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Moms’ Night Out

Moms’ Night Out

01/11/2020 | Flixfilm

Se Moms’ Night Out på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Short, Comedy
Instruktør: Andrew Ruse
Skuespillere: Kurush Bakhtiari, Nilsa Castro, Sam Hyde, Derek King
Spilletid: 15 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 9.7

Handling: En flok veninder længes efter en aften uden deres børn og planlægger en bytur. Men det kræver, at deres mænd tager sig af børnene. Hvad skulle der dog kunne gå galt?

Moms’ Night Out havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Moms’ Night Out på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Moms’ Night Out ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Moms’ Night Out stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Moms’ Night Out, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Moms’ Night Out er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar