Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mon Frère

Mon Frère

22/11/2019 | Flixfilm

Se Mon Frère på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En teenager sendes fra et voldeligt hjem til en brutal institution, hvor han må lære at begå sig og indgå usandsynlige alliancer for at overleve.Se Mon Frère på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Mon Frère havde premiere på Netflix Danmark den 22. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mon Frère ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Mon Frère:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mon Frère er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mon Frère stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar