Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mon Frère

Mon Frère

22/11/2019 | Flixfilm

Mon Frère på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En teenager sendes fra et voldeligt hjem til en brutal institution, hvor han må lære at begå sig og indgå usandsynlige alliancer for at overleve.

Mon Frère havde premiere på Netflix Danmark den 22. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mon Frère på YouTube.Se Mon Frère på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Mon Frère ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mon Frère stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mon Frère, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mon Frère er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar