Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mon homme

Mon homme

14/02/2022 | Flixfilm

Mon homme på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Short, Drama
Instruktion: Uriel Jaouen Zrehen
Skuespillere: Michael Burshtein, Zohar Mazor, Marjolaine Pottlitzer
Spilletid: 12 min
Land: N/A
Sprog: Hebrew
IMDb-karakter: N/A

Handling: En sexarbejder får ondt af en hjemløs mand og lader ham komme ind i sit privaliv og professionelle liv, men kærlighed og begær truer med at ødelægge deres tilværelse.

Mon homme havde premiere på Netflix Danmark den 14. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mon homme på YouTube.Se Mon homme på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Mon homme ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mon homme stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mon homme, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mon homme er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar