Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Monarca

01/01/2021 | Flixfilm

Se Monarca på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Irene Azuela, Juan Manuel Bernal, Osvaldo Benavides, Regina Pavón
Spilletid: 43 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Efter 20 år vender Ana María hjem til Mexico for at overtage kontrollen med familiens tequilaimperium, der er ved at drukne i korruption og hemmeligheder.

Monarca (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Monarca på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Monarca (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Monarca (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Monarca, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Monarca er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Monarca

  1. Sandra - kl. 14:39, 25-09-2019:

    Virkelig god serie.. Både med familiære problemet samt politiske og dramatiske aspekter..

    Skriv kommentar