Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Monarca

13/09/2019 | Flixfilm

Se Monarca på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Irene Azuela, Juan Manuel Bernal, Osvaldo Benavides, Antonio de la Vega
Spilletid: 43 min
Land: Mexico
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: Efter 20 år vender Ana María hjem til Mexico for at overtage kontrollen med familiens tequilaimperium, der er ved at drukne i korruption og hemmeligheder.


Se Monarca på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMonarca (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 13. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Monarca (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Monarca herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Monarca er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Monarca (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Monarca

  1. Sandra - kl. 14:39, 25-09-2019:

    Virkelig god serie.. Både med familiære problemet samt politiske og dramatiske aspekter..

    Skriv kommentar