Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Monday

07/06/2023 | Flixfilm

Monday på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Argyris Papadimitropoulos
Skuespillere: Denise Gough, Sebastian Stan, Yorgos Pirpassopoulos
Spilletid: 116 min
Land: United Kingdom, United States, Greece
Sprog: English, Greek
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Et tilfældigt møde mellem to amerikanske udvandrere udvikler sig til et lidenskabeligt, men potentielt smertefuldt, forhold i Athen.Se Monday på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Monday havde premiere på Netflix Danmark den 7. juni, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Monday på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Monday ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Monday stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Monday, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Monday er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar