Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Money, Explained

Money, Explained

11/05/2021 | Flixfilm

Money, Explained på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: Hal Hershfield, Maria Konnikova, Bobby Cannavale
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Vi bruger dem, låner dem og sparer dem. Så lad os tale om penge og undersøge de mange faldgruber – fra kreditkort til kasinoer og svindlere til studielån.Se Money, Explained på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Money, Explained (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 11. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Money, Explained på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Money, Explained (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Money, Explained (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Money, Explained, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Money, Explained er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar