Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Money Flower

Money Flower

27/09/2019 | Flixfilm

Se Money Flower på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Seung-jo Jang
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: En betroet højre hånd i den magtfulde Cheong-A Group skjuler en hemmelighed og udtænker en detaljeret plan for at vælte familien bag koncernen.


Se Money Flower på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMoney Flower (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Money Flower (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Money Flower herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Money Flower er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Money Flower (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar