Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Money Flower

Money Flower

27/09/2019 | Ingen kommentarer

Se Money Flower på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ki-Won Nam
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.8

Resumé: En betroet højre hånd i den magtfulde Cheong-A Group skjuler en hemmelighed og udtænker en detaljeret plan for at vælte familien bag koncernen.


Se Money Flower på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Money Flower (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Money Flower (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Money Flower herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Money Flower er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Money Flower (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar