Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Money Heist’ er den meste sete internationale serie på Netflix

‘Money Heist’ er den meste sete internationale serie på Netflix

18/04/2018 | Flixfilm

Den spanske Netflix-serie ‘Money Heist’ – originaltitel: ‘La Casa de Papel’, dansk titel: ‘Papirhuset’ – er den mest sete serie på streamingtjenesten Netflix nogensinde, som er på et andet sprog end engelsk.

Det oplyser Netflix i kvartalsregnskabet, som blev offentliggjort forleden.

‘Money Heist’ er dermed mere populær end den tyske serie ‘Dark’, som ellers også var meget omtalt og blev vel modtaget, da den havde premiere i december 2017.

Til trods for at serien er på spansk – med danske undertekster – så har den også vist sig at være ret populær i Danmark, hvor mange Netflix-medlemmer har slugt den råt og næsten ikke har kunnet vente på at sæson 2 og de endegyldigt sidste afsnit af serien, der fik premiere 6. april – blot 4 måneder efter at første sæson landede på Netflix.

Flixfilms brugere skriver blandt andet om serien;

LÆS OGSÅ:   Nyheder på Netflix i marts 2024

Artiklen fortsætter under annoncen

“Fantastisk godt sat sammen, selvom nogle forhold virker noget konstrueret. Gode skuespillere, der udlever de forskellige karakterer til UG.”

“Fantastisk god serie. Rigtigt godt skruet sammen.”

“Virkelig god! Flere sæsoner, tak!”

‘Money Heist’ handler om en gruppe kriminelle, der låser sig inde i den spanske nationalbank med det mål at trykke 2,8 milliarder euro, og dermed begå det største bankrøveri nogensinde. Hjernen bag den kriminelle gerning er El Profesor.

Se alle afsnit af ‘Money Heist‘ / ‘La Casa de Papel‘ / ‘Papirhuset‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar