Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Money Heist: Korea – Joint Economic Area

Money Heist: Korea – Joint Economic Area

09/12/2022 | Flixfilm

Money Heist: Korea – Joint Economic Area på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Yoo Ji-tae, Yunjin Kim, Jeon Jong-seo
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Tyve røver en bank i Korea, og da der er gidsler involveret må politiet stoppe både tyvene og den mystiske hjerne bag.Se Money Heist: Korea – Joint Economic Area på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Money Heist: Korea – Joint Economic Area (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 9. december, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Money Heist: Korea – Joint Economic Area på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Money Heist: Korea – Joint Economic Area (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Money Heist: Korea – Joint Economic Area (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Money Heist: Korea – Joint Economic Area, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Money Heist: Korea – Joint Economic Area er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar