Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Money Heist’ slår rekord – Sæson 4 på vej

‘Money Heist’ slår rekord – Sæson 4 på vej

03/08/2019 | Flixfilm

La casa de papel sæson 4 netflix danmark kommendeDen seneste sæson af den spanske Netflix-serie ‘Money Heist’ – aka ‘Papirhuset’ og ‘La Casa De Papel’ har slået ny rekord for streamingtjenesten.

Mere end 34,3 millioner husstande har set tredje sæson i løbet af første uge og ud af dem har 70% allerede set hele sæsonen.

Det gør ‘Money Heist’ til den absolut mest sete internationale (ikke-engelsksproget) serie på Netflix.

Det oplyser Netflix i en besked på Twitter, som kan ses nedenfor.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Money Heist’ sæson 3 havde premiere den 17. juli.

Selvom ‘Money Heist’ er på spansk er det ikke kun i de spansktalende lande hvor serien har fået succes. Den har således ligget i top i blandt de meste sete serier i Italien, Indien, Frankrig, Portugal, Brasilien, Chile og Argentina.

Også i Danmark er serien utroligt populær, og Netflix kan hertil glæde de danske fans med at en helt ny sæson er på vej.

Premieredatoen på sæson 4 er endnu ikke offentliggjort, men den forventes at ligge i 2020.

LÆS OGSÅ   David Attenborough vender tilbage med 'Our Planet 2'

Sidste år indgik Netflix også en samarbejdsaftale med skaberen Alex Pina, som skal udvikle flere spanske film og serier for Netflix – forhåbentlig med samme succes som ‘Papirhuset’.

‘Money Heist’ handler om en gruppe kriminelle, der låser sig inde i den spanske nationalbank med det mål at trykke 2,8 milliarder euro, og dermed begå det største bankrøveri nogensinde. Hjernen bag den kriminelle gerning er El Profesor.

Se ‘Papirhuset‘ / ‘Money Heist‘ / ‘La Casa de Papel‘ på Netflix Danmark.Skriv kommentar