Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Money Heist’ slår rekord – Sæson 4 på vej

‘Money Heist’ slår rekord – Sæson 4 på vej

03/08/2019 | Flixfilm

La casa de papel sæson 4 netflix danmark kommendeDen seneste sæson af den spanske Netflix-serie ‘Money Heist’ – aka ‘Papirhuset’ og ‘La Casa De Papel’ har slået ny rekord for streamingtjenesten.

Mere end 34,3 millioner husstande har set tredje sæson i løbet af første uge og ud af dem har 70% allerede set hele sæsonen.

Det gør ‘Money Heist’ til den absolut mest sete internationale (ikke-engelsksproget) serie på Netflix.

Det oplyser Netflix i en besked på Twitter, som kan ses nedenfor.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Money Heist’ sæson 3 havde premiere den 17. juli.

Selvom ‘Money Heist’ er på spansk er det ikke kun i de spansktalende lande hvor serien har fået succes. Den har således ligget i top i blandt de meste sete serier i Italien, Indien, Frankrig, Portugal, Brasilien, Chile og Argentina.

Også i Danmark er serien utroligt populær, og Netflix kan hertil glæde de danske fans med at en helt ny sæson er på vej.

Premieredatoen på sæson 4 er endnu ikke offentliggjort, men den forventes at ligge i 2020.

LÆS OGSÅ   Netflix trækker stikket på Rusland

Sidste år indgik Netflix også en samarbejdsaftale med skaberen Alex Pina, som skal udvikle flere spanske film og serier for Netflix – forhåbentlig med samme succes som ‘Papirhuset’.

‘Money Heist’ handler om en gruppe kriminelle, der låser sig inde i den spanske nationalbank med det mål at trykke 2,8 milliarder euro, og dermed begå det største bankrøveri nogensinde. Hjernen bag den kriminelle gerning er El Profesor.

Se ‘Papirhuset‘ / ‘Money Heist‘ / ‘La Casa de Papel‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar