Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Money Heist: The Phenomenon

Money Heist: The Phenomenon

03/04/2020 | Flixfilm

Se Money Heist: The Phenomenon på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Documentary
Instruktør: Luis Alfaro, Pablo Lejarreta
Skuespillere: N/A
Spilletid: 57 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Denne dokumentar ser nærmere på, hvordan og hvorfor Papirhuset med den elskelige flok tyve og Professoren blev så populær verden over.

Money Heist: The Phenomenon (Papirhuset: Fænomenet) havde premiere på Netflix Danmark den 3. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Money Heist: The Phenomenon på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Money Heist: The Phenomenon (Papirhuset: Fænomenet) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Money Heist: The Phenomenon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Money Heist: The Phenomenon, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Money Heist: The Phenomenon (Papirhuset: Fænomenet) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar