Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Money Monster

Money Monster

31/03/2018 | Flixfilm

Se Money Monster på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Jodie Foster
Skuespillere: George Clooney, Julia Roberts, Jack O'Connell, Dominic West
Spilletid: 98 min
Land: USA
Sprog: English, Korean, Icelandic, Russian
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Der udbryder en skandale, da værten for et investeringsshow bliver taget som gidsel på live-tv af en mand, der har mistet alt på grund af dårlig rådgivning.


Se Money Monster på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMoney Monster havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Money Monster ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Money Monster herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Money Monster er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Money Monster stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar