Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Money Monster

Money Monster

02/08/2021 | Flixfilm

Money Monster på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: Jodie Foster
Skuespillere: George Clooney, Julia Roberts, Jack O'Connell
Spilletid: 98 min
Land: United States
Sprog: English, Korean, Icelandic, Russian
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Der udbryder en skandale, da værten for et investeringsshow bliver taget som gidsel på live-tv af en mand, der har mistet alt på grund af dårlig rådgivning.

Money Monster havde premiere på Netflix Danmark den 2. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Money Monster på YouTube.Se Money Monster på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Money Monster ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Money Monster stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Money Monster, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Money Monster er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar