Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Money Talks

Money Talks

28/12/2017 | Flixfilm

Se Money Talks på Netflix

Indspilningsår: 1997
Genre: Action, Comedy, Crime, Thriller
Instruktør: Brett Ratner
Skuespillere: Chris Tucker, Charlie Sheen, Heather Locklear, Elise Neal
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Nyhedsreporteren James Russell hjælper med at få sat den småkriminelle Franklin Hatchett i fængsel, men ender med at beskytte Hatchett, da han undslipper fra fængslet.


Se Money Talks på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMoney Talks havde premiere på Netflix Danmark den 28. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Money Talks ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Money Talks herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Money Talks er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Money Talks stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar