Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Money Trap

Money Trap

26/04/2019 | Flixfilm

Se Money Trap på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktør: Yilmaz Erdogan
Skuespillere: Yilmaz Erdogan, Kivanç Tatlitug, Ezgi Mola, Bensu Soral
Spilletid: 121 min
Land: Turkey
Sprog: Turkish
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Da hans datter og svigersøn bliver udsat for svindel, møder fupmageren Asım Noyan fra Istanbul sin overmand i form af en gal narkobaron i et kriminelt gamblingmiljø.


Se Money Trap på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMoney Trap havde premiere på Netflix Danmark den 26. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Money Trap ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Money Trap herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Money Trap er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Money Trap stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar