Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Money Trap

Money Trap

26/04/2019 | Flixfilm

Money Trap på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Yilmaz Erdogan
Skuespillere: Yilmaz Erdogan, Kivanç Tatlitug, Ezgi Mola
Spilletid: 121 min
Land: Turkey
Sprog: Turkish
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Da hans datter og svigersøn bliver udsat for svindel, møder fupmageren Asım Noyan fra Istanbul sin overmand i form af en gal narkobaron i et kriminelt gamblingmiljø.

Money Trap havde premiere på Netflix Danmark den 26. april, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Money Trap på YouTube.Se Money Trap på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Money Trap ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Money Trap stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Money Trap, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Money Trap er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar