Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Money

15/10/2017 | Flixfilm

Se Money på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Crime, Mystery, Thriller
Instruktør: Martín Rosete
Skuespillere: Jesse Williams, Kellan Lutz, Jamie Bamber, Jess Weixler
Spilletid: 86 min
Land: USA, Spain
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: To industrispioner, der har tjent 5 millioner dollar på at sælge hemmeligheder, bliver holdt som gidsler af en tyv, og så begynder kampen om, hvem der har overtaget.


Se Money på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMoney havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Money ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Money herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Money er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Money stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar