Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Money

15/10/2017 | Flixfilm

Se Money på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Crime, Mystery, Thriller
Instruktør: Martín Rosete
Skuespillere: Kellan Lutz, Jesse Williams, Jamie Bamber, Jess Weixler
Spilletid: 86 min
Land: USA, Spain
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.5

Handling: To industrispioner, der har tjent 5 millioner dollar på at sælge hemmeligheder, bliver holdt som gidsler af en tyv, og så begynder kampen om, hvem der har overtaget.

Money havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Money på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Money ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Money stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Money, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Money er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar