Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Moneyball

Moneyball

19/10/2016 | Flixfilm

Se Moneyball på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Biography, Drama, Sport
Instruktør: Bennett Miller
Skuespillere: Brad Pitt, Jonah Hill, Philip Seymour Hoffman, Robin Wright
Spilletid: 133 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Dette drama følger den sande historie om en tidligere manager, der bruger usædvanlige metoder for at få de bedste spillere til Oakland A's.

Moneyball havde premiere på Netflix Danmark den 19. oktober, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Moneyball på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Moneyball ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Moneyball stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Moneyball, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Moneyball er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar