Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Moneyball

Moneyball

02/01/2022 | Flixfilm

Moneyball på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Biography, Drama, Sport
Instruktion: Bennett Miller
Skuespillere: Brad Pitt, Robin Wright, Jonah Hill
Spilletid: 133 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Dette drama følger den sande historie om en tidligere manager, der bruger usædvanlige metoder for at få de bedste spillere til Oakland A's.

Moneyball havde premiere på Netflix Danmark den 2. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Moneyball på YouTube.Se Moneyball på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Moneyball ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Moneyball stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Moneyball, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Moneyball er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar