Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mongolian Death Worm

Mongolian Death Worm

15/12/2013 | Flixfilm

Se Mongolian Death Worm på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Action, Adventure, Comedy, Horror, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Steven R. Monroe
Skuespillere: Sean Patrick Flanery, Victoria Pratt, George Cheung, Drew Waters
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.3

Beskrivelse: I Mongoliet kommer dødelige kæmpeorme i vejen for en lokal politimand, en læge og en skattejæger, der er på jagt efter Djengis Khans grav.


Se Mongolian Death Worm på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMongolian Death Worm havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mongolian Death Worm ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mongolian Death Worm herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mongolian Death Worm er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mongolian Death Worm stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar