Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Monica, O My Darling

Monica, O My Darling

11/11/2022 | Flixfilm

Monica, O My Darling på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Comedy, Crime, Drama
Instruktion: Vasan Bala
Skuespillere: Rajkummar Rao, Huma Qureshi, Radhika Apte
Spilletid: 129 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 7.4

Handling: En robotekspert deltager i en mordplan, efter at en lidenskabelig affære pludselig tager en drejning, men intet – selv ikke døden – er, hvad det ser ud til at være.Se Monica, O My Darling på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Monica, O My Darling havde premiere på Netflix Danmark den 11. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Monica, O My Darling på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Monica, O My Darling ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Monica, O My Darling stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Monica, O My Darling, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Monica, O My Darling er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar