Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Monk Comes Down the Mountain

Monk Comes Down the Mountain

01/10/2021 | Flixfilm

Monk Comes Down the Mountain på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Action
Instruktion: Kaige Chen
Skuespillere: Baoqiang Wang, Xuejian Li, Wei Fan
Spilletid: 123 min
Land: China, United States
Sprog: Cantonese
IMDb-karakter: 5.5

Handling: I 1930'ernes Hangzhou møder en bortvist munk nogle kloge kung-fu-mestre, der underviser ham i kampteknik og gør ham klar til at bekæmpe ondskaben.

Monk Comes Down the Mountain havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Monk Comes Down the Mountain på YouTube.Se Monk Comes Down the Mountain på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Monk Comes Down the Mountain ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Monk Comes Down the Mountain stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Monk Comes Down the Mountain, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Monk Comes Down the Mountain er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar