Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Monkart

18/10/2019 | Flixfilm

Se Monkart på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Jin og hans dragemonster Draka drager ud på et vildt eventyr og forsøger at frelse kongeriget fra onde kræfter.


Se Monkart på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMonkart (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 18. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Monkart (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Monkart herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Monkart er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Monkart (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar