Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Monkart

18/10/2019 | Flixfilm

Monkart på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Jin og hans dragemonster Draka drager ud på et vildt eventyr og forsøger at frelse kongeriget fra onde kræfter.

Monkart (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 18. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Monkart på YouTube.Se Monkart på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Monkart (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Monkart (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Monkart, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Monkart er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar