Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Monkey King: Hero Is Back

Monkey King: Hero Is Back

15/06/2017 | Ingen kommentarer

Se Monkey King: Hero Is Back på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Animation, Action, Adventure, Comedy, Fantasy
Instruktør: Tian Xiao Peng
Skuespillere: Lei Zhang, Zijie Lin, Wenlun Wu, Zirong Tong
Spilletid: 89 min
Land: China
Sprog: Mandarin
IMDb-karakter: 6.9

Resumé: Efter at være kommet fri fra et isbur, der har holdt ham fanget i århundreder, beslutter en falden og mystisk abekriger sig for at redde en landsby fra uhyrer.


Se Monkey King: Hero Is Back på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Monkey King: Hero Is Back havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Monkey King: Hero Is Back ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Monkey King: Hero Is Back herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Monkey King: Hero Is Back er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Monkey King: Hero Is Back stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar