Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Monkey King: Hero Is Back

Monkey King: Hero Is Back

15/06/2017 | Ingen kommentarer

Se Monkey King: Hero Is Back på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Animation, Action, Adventure, Comedy, Fantasy
Instruktør: Tian Xiao Peng
Skuespillere: Lei Zhang, Zijie Lin, Wenlun Wu, Zirong Tong
Spilletid: 89 min
Land: China
Sprog: Mandarin
IMDb-karakter: 6.9

Resumé: Efter at være kommet fri fra et isbur, der har holdt ham fanget i århundreder, beslutter en falden og mystisk abekriger sig for at redde en landsby fra uhyrer.


Se Monkey King: Hero Is Back på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Monkey King: Hero Is Back havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Monkey King: Hero Is Back ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Monkey King: Hero Is Back herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Monkey King: Hero Is Back er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Monkey King: Hero Is Back stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore