Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Monkey Kingdom

Monkey Kingdom

03/01/2016 | Flixfilm

Se Monkey Kingdom på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary
Instruktør: Mark Linfield, Alastair Fothergill(co-director)
Skuespillere: Tina Fey
Spilletid: 81 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: En nyfødt makakabe og dens mor står over for hverdagens kamp mod rovdyr – og medlemmer af deres eget abesamfund.


Se Monkey Kingdom på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMonkey Kingdom havde premiere på Netflix Danmark den 3. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Monkey Kingdom ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Monkey Kingdom herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Monkey Kingdom er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Monkey Kingdom stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar