Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Monkey Up

Monkey Up

19/03/2016 | Flixfilm

Se Monkey Up på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Robert Vince
Skuespillere: Larke Miller, Michael Teigen, Skylar Astin, David Milchard
Spilletid: 83 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.9

Beskrivelse: En talende abe, der er berømt for sine tv-reklamer, drømmer om at være med i rigtige film. Han møder en bror og søster, der har brug for hans hjælp.


Se Monkey Up på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Monkey Up havde premiere på Netflix Danmark den 19. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Monkey Up ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Monkey Up:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Monkey Up er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Monkey Up stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar