Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Monkeybone

Monkeybone

08/04/2015 | Flixfilm

Monkeybone på Netflix

Produktionsår: 2001
Genre: Animation, Comedy, Fantasy
Instruktion: Henry Selick
Skuespillere: Brendan Fraser, Bridget Fonda, John Turturro
Spilletid: 93 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.7

Handling: En tegneserietegner ender i koma efter en bilulykke. Her befinder han sig ansigt til ansigt med en af sine egne forstyrrende kreationer i en syret underverden.

Monkeybone havde premiere på Netflix Danmark den 8. april, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Monkeybone på YouTube.Se Monkeybone på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Monkeybone ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Monkeybone stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Monkeybone, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Monkeybone er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar