Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Monkeybone

Monkeybone

08/04/2015 | Flixfilm

Se Monkeybone på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Animation, Comedy, Fantasy
Instruktør: Henry Selick
Skuespillere: Brendan Fraser, Bridget Fonda, John Turturro, Chris Kattan
Spilletid: 93 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.7

Beskrivelse: En tegneserietegner ender i koma efter en bilulykke. Her befinder han sig ansigt til ansigt med en af sine egne forstyrrende kreationer i en syret underverden.


Se Monkeybone på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMonkeybone havde premiere på Netflix Danmark den 8. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Monkeybone ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Monkeybone herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Monkeybone er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Monkeybone stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar