Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Mono

08/07/2016 | Flixfilm

Se Mono på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy
Instruktør: Jarrett Lee Conaway
Skuespillere: Ty Parker, Sam Lerner, Sarah De La Isla, Kathryn Newton
Spilletid: 88 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Da monovirussen rammer de seje børn på Highland Park High, forsøger outsiderne at overtage festlighederne, hvorefter de vil gøre den nye popularitet permanent.


Se Mono på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMono havde premiere på Netflix Danmark den 8. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mono ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mono herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mono er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mono stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar