Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Monopoly (The Bank Of Luck)

Monopoly (The Bank Of Luck)

15/06/2019 | Flixfilm

Se Monopoly (The Bank Of Luck) på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktør: Ahmed El Gendy
Skuespillere: Husain Abu-Haggag, Husam Dagher, Laila Ezz El Arab, Sarah El-Amir
Spilletid: 122 min
Land: Egypt
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 5.9

Handling: En doven bankmand og hans to enfoldige venner vil have hævn og udtænker en kunstfærdig men fejlbehæftet plan.

Monopoly (The Bank Of Luck) havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Monopoly (The Bank Of Luck) på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Monopoly (The Bank Of Luck) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Monopoly (The Bank Of Luck) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Monopoly (The Bank Of Luck), samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Monopoly (The Bank Of Luck) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar