Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Monsieur Leguignon, lampiste

Monsieur Leguignon, lampiste

02/11/2022 | Flixfilm

Monsieur Leguignon, lampiste på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I efterkrigstidens Frankrig er en hårdtarbejdende jernbanemedarbejder dybt uheldig, men da en formue dukker op i hans eget hjem, kunne lykken måske vende.

Monsieur Leguignon, lampiste havde premiere på Netflix Danmark den 2. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Monsieur Leguignon, lampiste på YouTube.Se Monsieur Leguignon, lampiste på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Monsieur Leguignon, lampiste ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Monsieur Leguignon, lampiste stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Monsieur Leguignon, lampiste, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Monsieur Leguignon, lampiste er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar