Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Monsieur Naphtali

Monsieur Naphtali

12/05/2023 | Flixfilm

Monsieur Naphtali på Netflix

Produktionsår: 1999
Genre: Comedy
Instruktion: Olivier Schatzky
Skuespillere: Elie Kakou, Gilbert Melki, Isabelle Ferron
Spilletid: 85 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 4.9

Handling: En midaldrende mand forlader sit beskyttede liv, og hans barnlige opførsel volder problemer for andre gæster under hans besøg på en herregård.Se Monsieur Naphtali på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Monsieur Naphtali havde premiere på Netflix Danmark den 12. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Monsieur Naphtali på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Monsieur Naphtali ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Monsieur Naphtali stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Monsieur Naphtali, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Monsieur Naphtali er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar