Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Monsieur Personne

Monsieur Personne

07/04/2022 | Flixfilm

Monsieur Personne på Netflix

Produktionsår: 1936
Genre: Comedy, Crime, Mystery
Instruktion: Christian-Jaque
Skuespillere: Jules Berry, Josseline Gaël, André Berley
Spilletid: 90 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 5.7

Handling: En dristig tyv er gang på gang snedig nok til at undslippe politiet. De forsøger at lokke ham i en fælde, men han er altid ét skridt foran.

Monsieur Personne havde premiere på Netflix Danmark den 7. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Monsieur Personne på YouTube.Se Monsieur Personne på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Monsieur Personne ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Monsieur Personne stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Monsieur Personne, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Monsieur Personne er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar