Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Monsieur Vincent

Monsieur Vincent

26/04/2022 | Flixfilm

Monsieur Vincent på Netflix

Produktionsår: 1947
Genre: Biography, Drama, History
Instruktion: Maurice Cloche
Skuespillere: Pierre Fresnay, Aimé Clariond, Jean Debucourt
Spilletid: 111 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Denne gribende biografi går tæt på den franske præst St. Vincent de Pauls opsigtsvækkende mission om at udbrede fred og tro blandt både bønder og adelige.Se Monsieur Vincent på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Monsieur Vincent havde premiere på Netflix Danmark den 26. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Monsieur Vincent på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Monsieur Vincent ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Monsieur Vincent stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Monsieur Vincent, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Monsieur Vincent er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar