Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Monster High: Frights, Camera, Action!

15/04/2018 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2014
Genre: Animation
Instruktør: William Lau, Sylvain Blais
Skuespillere: Kate Higgins, Salli Saffioti, Debi Derryberry, Marcus Griffin
Spilletid: 73 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 6.7

Resumé: Draculaura rejser til Transsylvanien for at blive kronet som vampyrdronning, men da hun finder ud af, at hun er blevet narret, starter jagten på den sande arving.


Se Monster High: Frights, Camera, Action! på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Monster High: Frights, Camera, Action! (Gys, kamera, action!) havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Monster High: Frights, Camera, Action! (Gys, kamera, action!) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Monster High: Frights, Camera, Action! herunder:Fra premieredatoen (15. april, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Monster High: Frights, Camera, Action! (Gys, kamera, action!) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Monster High: Frights, Camera, Action! stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar