Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Monster High: Frights, Camera, Action!

Monster High: Frights, Camera, Action!

15/04/2018 | Ingen kommentarer

Se Monster High: Frights, Camera, Action! på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Animation
Instruktør: William Lau, Sylvain Blais
Skuespillere: Kate Higgins, Salli Saffioti, Debi Derryberry, Marcus Griffin
Spilletid: 73 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: Draculaura rejser til Transsylvanien for at blive kronet som vampyrdronning, men da hun finder ud af, at hun er blevet narret, starter jagten på den sande arving.


Se Monster High: Frights, Camera, Action! på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Monster High: Frights, Camera, Action! (Gys, kamera, action!) havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Monster High: Frights, Camera, Action! (Gys, kamera, action!) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Monster High: Frights, Camera, Action! herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Monster High: Frights, Camera, Action! (Gys, kamera, action!) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Monster High: Frights, Camera, Action! stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar