Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Monster High: Ghouls Rule

Monster High: Ghouls Rule

15/04/2018 | Ingen kommentarer

Se Monster High: Ghouls Rule på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Animation, Family
Instruktør: Mike Fetterly, Steve Sacks
Skuespillere: Erin Fitzgerald, Steve Staley, Ogie Banks, Salli Saffioti
Spilletid: 71 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Resumé: Efter at have lært, at monstre og mennesker plejede at tilbringe halloween sammen, sætter Frankie Stein og hendes vender begge grupper sammen for at prøve det.


Se Monster High: Ghouls Rule på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Monster High: Ghouls Rule (Monstre styrer for vildt) havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Monster High: Ghouls Rule (Monstre styrer for vildt) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Monster High: Ghouls Rule herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Monster High: Ghouls Rule (Monstre styrer for vildt) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Monster High: Ghouls Rule stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar