Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Monster High: Ghouls Rule

15/04/2018 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2012
Genre: Animation, Family
Instruktør: Mike Fetterly, Steve Sacks
Skuespillere: Erin Fitzgerald, Steve Staley, Ogie Banks, Salli Saffioti
Spilletid: 71 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 5.9

Resumé: Efter at have lært, at monstre og mennesker plejede at tilbringe halloween sammen, sætter Frankie Stein og hendes vender begge grupper sammen for at prøve det.


Se Monster High: Ghouls Rule på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Monster High: Ghouls Rule (Monstre styrer for vildt) havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Monster High: Ghouls Rule (Monstre styrer for vildt) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Monster High: Ghouls Rule herunder:Fra premieredatoen (15. april, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Monster High: Ghouls Rule (Monstre styrer for vildt) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Monster High: Ghouls Rule stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar