Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Monster High: Ghouls Rule

Monster High: Ghouls Rule

15/04/2018 | Flixfilm

Se Monster High: Ghouls Rule på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Animation, Family
Instruktør: Mike Fetterly, Steve Sacks
Skuespillere: Erin Fitzgerald, Steve Staley, Ogie Banks, Salli Saffioti
Spilletid: 71 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Efter at have lært, at monstre og mennesker plejede at tilbringe halloween sammen, sætter Frankie Stein og hendes vender begge grupper sammen for at prøve det.

Monster High: Ghouls Rule (Monstre styrer for vildt) havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Monster High: Ghouls Rule på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Monster High: Ghouls Rule (Monstre styrer for vildt) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Monster High: Ghouls Rule stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Monster High: Ghouls Rule, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Monster High: Ghouls Rule (Monstre styrer for vildt) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar